Wedstrijd E. Hooglede – WS Houthulst in slotfase stopgezet

Dempsie Dumoulin. (Foto Bart) © VDB

De derby en subtopper in derde provincial A Hooglede – Houthulst was bij 4-0 al gespeeld, toen ref Delzeyne de match in de 87ste minuut afblies nadat bij een tweede rode kaart voor de bezoekers het spel op de wagen zat.

E. Hooglede was in de eerste helft op voorsprong gekomen door Roberto Lopes De Macedo, maar in een viriele wedstrijd kreeg de Houthulstse kapitein Frederic Noyelle rood nadat hij op korte tijd twee keer geel pakte. De wedstrijd zag er meteen anders uit en met goals van Maxim Verlinde (2) en Pieter-Jan Bruneel gooide Hooglede de boel op slot.

Toen vijf minuten voor affluiten Dempsie Dumoulin een tweede keer geel onder de neus geduwd zag . De boel dreigde te ontaarden, waardoor ref Delzeyne de match affloot. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd, al zullen de drie punten uiteraard wel voor de thuisploeg blijven.