Waasland-Beveren pikt Jur Schryvers weg bij beloften van Club Brugge

14/06/17 om 13:08 - Bijgewerkt om 13:07

Jur Schryvers ruilt de beloften van Club Brugge voor Waasland-Beveren. Dat hebben de Waaslanders woensdag laten weten op de clubwebsite. De twintigjarige verdediger tekent een contract voor twee seizoenen, met optie op een derde.

Waasland-Beveren pikt Jur Schryvers weg bij beloften van Club Brugge

© Twitter Waasland-Beveren

Schryvers speelde in zijn jeugd voor Essen, Hoogstraten en Germinal Beerschot en verhuisde in 2013 naar Club Brugge. Bij blauw-zwart was hij vorig seizoen onder meer goed voor zes duels in de UEFA Youth League. Hij speelde van de U15 tot de U19 ook bij de nationale jeugdploegen. "Schryvers past opnieuw perfect binnen de visie van de club", legt Waasland-Beveren uit. "Hij is jong, Belgisch en talentvol. Dat zijn de drie sleutelwoorden binnen de sportieve visie van de club".

Bij Waasland-Beveren vindt Schryvers kersvers coach Philippe Clement terug. Die was zelf sinds 2011 bij Club actief in de trainersstaf - eerst als beloftentrainer en dan als assistent - en verliet de vicekampioen enkele weken geleden. Voor Clement wordt Waasland-Beveren zijn eerste uitdaging als hoofdcoach.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!