VV Coxyde verliest op het veld van Seraing met 2-1

Na het knappe gelijkspel tegen Lierse verloor KVV Coxyde woensdagavond ongelukkig op het veld van Seraing. Het werd 2-1 na een dolle slotfase.

In de eerste helft waren de beste kansen voor de Koksijdenaars. Hillewaere stuitte op de keeper en in de herneming werd de inzet van Coppin gered op de lijn. Beide spelers zorgden nog enkele keren voor dreiging voor de pauze, maar aan de rust stond het 0-0.

Na een evenwichtige tweede helft sloeg de thuisploeg toe in de slotfase. Pierrot en Bojovic (via penalty) zorgden voor de dubbele voorsprong in het voordeel van de Luikenaars. Een late tegentreffer van Hillewaere bracht geen zoden meer aan de dijk.

KVV Coxyde: Dumesnil, Vandendriessche, Embrechts, Petrovic (88′ Mestdagh), Bataille, Simoës, Tamsin, De Cuyper (60′ Clyncke), Ternier, Coppin (69′ Callens), Hillewaere.

Doelpunten: 82′ Pierrot 1-0, 87′ Bojovic 2-0 (strafschop), 92′ Hillewaere 2-1.