VV Coxyde haalt punt in Sint-Niklaas

SV Coxyde eindigde de match in Sint-Niklaas met een gelijkspel. 1-1 was een logische score.

In Sint-Niklaas – SV Coxyde zat het venijn in de staart. Diep in de tweede helft kwamen de West-Vlamingen op achterstand, maar ze konden vijf minuten later toch nog een gelijkspel uit de brand slepen via een doelpunt van Terrier.

Het was Abdelhakim die twintig minuten voor tijd de score opende voor Sint-Niklaas en de bal voorbij doelman Cool tikte. Maar vijf minuten later stond Terrier alleen voor doel, hij tikte rustig binnen.

Een gelijkspel leek de logische uitslag. Al schudde een schot op de paal van de thuisploeg de bezoekers uit Koksijde nog even wakker. Het bleef uiteindelijk 1-1.

Volgende week treft Coxyde met Temse opnieuw een ploeg uit het Waasland, zij het wel thuis.