Voorzitter Mario Van Eeckhoutte neemt met onmiddellijke ingang ontslag bij KVC Ardooie

© VDB
Redactie KW

Mario Van Eeckhoutte, sinds meer dan tien jaar bestuurslid en al meerdere seizoenen secretaris en gerechtigd correspondent van KVC Ardooie en daarnaast de laatste drie seizoenen ook de huidige voorzitter van de club, neemt met onmiddellijke ingang ontslag uit beide functies.

Mario Van Eeckhoutte die Product Manager is bij Marine Harvest Group die in België gevestigd is in Brugge, verblijft wekelijks meerdere dagen in het buitenland. Zijn drukke job laat hem niet meer toe om zijn functie bij KVC Ardooie behoorlijk te kunnen invullen.

De club houdt dinsdagavond een spoedvergadering en wil Mario zeker nog graag als gerechtigd correspondent en secretaris tot het einde van het seizoen aan boord houden. Als waarnemend voorzitter circuleert de naam van sportief manager Marc Cappelle, jeugdsecretaris Geert De Batselier wordt genoemd als nieuwe secretaris en gerechtigd correspondent. Alvast sportief ook een domper voor de club , die in volle strijd is voor een eindrondeticket. Sportief manager Marc Cappelle stelt dat dit ontslag geen invloed zal hebben op het sportief beleid van het huidige en het volgend seizoen.

(FBR)