23/03/16 om 10:04 - Bijgewerkt om 10:04

Voetzoekers in het fandorp voor bekerfinale krijgen plots een heel andere dimensie

Ruim 20.000 Brugse fans en evenveel van Standard voor de bekerfinale. Netjes - nou ja - bij elkaar gepropt in een fandorp voor elk. De voetzoekers deden er ons om de haverklap figuurlijk een halve meter hoog springen. Enkele dagen later denk je dan : als de terroristen daar hadden toegeslagen, dan was het aantal doden immens hoog geweest. Zijn we ergens aan ontsnapt... ?

Zondag 20 maart, op weg naar de bekerfinale bedenken we met onze collega dat we er eigenlijk niet raar hadden van op gekeken, mocht de bekerfinale uitgesteld zijn. De vrijdag ervoor is - live op tv - Abdeslam Salah gearresteerd, de vurige wielerfan moest er zelfs de live-uitzending van de Handzame Classic door missen. Na 126 dagen op de vlucht is 'staatsvijand nummer 1' twee straten verder gevat. Iedereen weet op dat moment dat dit het topje van de ijsberg is en dat dit mensen uit zijn netwerk op ideeën kan brengen. Politici doen er ook niet flauw over : de plannen voor een...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!