Vlotte en gemakkelijke zege voor Mandel United

Mandel United lijkt maar niet af te stoppen. De verre verplaatsing naar SK Londerzeel leek voor de Brigands geen enkel obstakel want er werd alweer vlot gewonnen met O-2 meteen goed voor de zevende overwinning op rij.

Van bij de start trokken de Brigands het laken naar zich toe en waren gedurende de volledige eerste helft de meest dominante ploeg die bovendien heel veel kansen bij elkaar voetbalde. Op de 31 minuut was het voor de eerste keer raak via Gwenny Opbrouck. Even later rond de 22′ werd in de zone van de waarheid handspel gemaakt door de thuisploeg maar de dienstdoende ref gaf geen krimp. De Brigands bleven op hun elan doorgaan en de kansen kwamen als vanzelf. Op de 35′ mocht Erwin Seignez na een fraaie combinatie nog eens uithalen en de 0-2 op het scorebord plaatsen.

Voor de bezoekers leek de buit binnen want in de tweede helft werd niet eens meer aangedrongen. Mandel united voetbalde geconcentreerd en beheerst zodat de thuisploeg er niet in slaagde nog gevaarlijk te zijn. Mandel United kon het zich bovendien nog veroorloven een paar wissels door te voeren. Zo werd op de 71′ Opbrouck vervangen door Geryl en even later mocht Seignez plaats maken voor Mehdi Oumedjeber. Op de 86′ ten slotte mocht Sofian Oumedgeber gaan rusten en werd vervangen doorflankspeler Charles Kwateng. Al bij al een knappe overwinning waarbij de thuisploeg de wet van de sterkste moest ondergaan.