Vlamertinge zwaar onderuit in Grimbergen

SK Vlamertinge © VDB

Na het gelijkspel op de openingsspeeldag trok KSK Vlamertinge naar Grimbergen. Vanuit Vlaams-Brabant keerden de Vlamertingenaars terug met een nederlaag. Na negentig minuten stond er 4-1 op de bordjes.

Reeds in de aanvangsfase van de wedstrijd mocht doelman Justin Vanbrabant zich tonen. Kon hij in de eerste minuut de bal nog redden dan moest hij de daaropvolgende minuut Grimbergen laten scoren. Vlamertinge kon pas diep in de eerste helft een paar kansen afdwingen met telkens Tom Deman in de hoofdrol. Deman kon echter niet scoren en net voor de rust scoorde Grimbergen een tweede keer. Na de rust probeert Vlamertinge de aansluitingstreffer te scoren maar ook nu weer is het Grimbergen die een derde keer kan scoren.

Pas op een kwartier voor tijd lukt Vlamertinge dan toch dat doelpunt wanneer de ingevallen Abderahim kan scoren. De daaropvolgende minuten is er heel wat doelgevaar van Vlamertinge. Wittesaele ziet tot tweemaal zijn doelkans gepakt door de thuisdoelman en wanneer Deman op 10 minuten voor tijd in de 16 meter tegen de grond gaat, verwacht iedereen bij Vlamertinge een strafschop maar die wordt door de scheidsrechter niet gegeven. Op de daaropvolgende aanval van Grimbergen wordt de eindscore vastgelegd.