Vlamertinge verliest opnieuw en blijft onderaan bengelen

© VDB VDB

KSK Vlamertinge speelde zondag zijn vierde thuiswedstrijd van dit seizoen en verloor met 2-4 van FC Lebbeke. Thuis werd zo nog maar één punt behaald. Na deze nieuwe thuisnederlaag blijft KSK Vlamertinge voorlaatste in de stand en volgende week wacht hen een moeilijke verplaatsing naar Ingelmunster, de tweede in de stand.

Van bij de aanvang van de wedstrijd was het meteen duidelijk dat Lebbeke naar de Westhoek was gekomen om punten te pakken. Reeds na 1 minuut stond Vlamertinge in het krijt. Nog niet goed bekomen van deze koude douche scoorde Lebbeke op het kwartier een tweede keer.

Ook na de rust kon Vlamertinge niet meteen zorgen voor doelgevaar en liepen de Oost-Vlamingen uit tot 0-3. Het was uiteindelijk Ternest die kon zorgen voor een tegendoelpunt en dit in 69′. Nog geen 10 minuten later werd door Lebbeke de 1-4 gescoord. In de slotfase kon Ferreira Silva milderen tot 2-4.