VK Dadizele ontkent verhuis naar Dadipark

Het huidige terrein van VK Dadizele langs de Oliekotstraat. © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Donderdag kwam de vernieuwde spelerskern van tweede- en vierdeprovincialer VK Dadizele bijeen voor een eerste gezamenlijke training in functie van volgend seizoen. Daarbij mochten ook alle eigen jeugdspelers opdraven.

Voorzitter Bart Allossery ontkende ondertussen langs de zijlijn het nieuws dat de vereniging mogelijk zou verhuizen naar het Dadipark. Dat was geïnsinueerd door een dagblad enkele dagen geleden. “Onze bouwaanvraag om op de huidige locatie in de Oliekotstraat een nieuwe zittribune met kleedkamers en kantine te bouwen, hebben we inderdaad onlangs terug ingetrokken, op vraag van het gemeentebestuur van Moorslede. De simpele reden was dat er meer dan vijftig bezwaarschriften van buren waren binnen gekomen. Ze vreesden allemaal een overlast, vooral tijdens de weekends dan. Voorlopig blijft alles dus zoals het nu is.”

Maar dat betekent dus niet dat er verhuisd wordt. “In dat opzicht hebben we nog geen enkel contact gehad. Van waar de informatie van die journalist dus komt, is me niet bekend maar klopt niet. Het is wel zo dat de vereniging op termijn hogerop wil. Waar dat zal zijn, is nog niet duidelijk. Alles wordt intern bekeken.”

(SBR – foto RN)