Vierde zege op rij voor Winkel

Stevig duel tussen Sofiane Oumedjeber en Jonas Vandermarliere. © (Foto VDB)
Redactie KW

Winkel Sport zit in een goede flow. Tegen Westhoek lieten de rood-zwarten hun vierde zege op rij optekenen. Het werd 2-0.

Westhoek speelde het spel goed mee, maar de thuisploeg was dreigender in de zone van de waarheid. Nadat Vanhaeren en Munoz al dicht bij de openingstreffer kwamen, was het uiteindelijk Munoz die net voor het halfuur, na hoekschop, de bal binnenkopte. Even later, op een voorzet van Munoz miste Vanhaeren van dichtbij de 2-0. Meteen na de pauze was het opnieuw Winkel die de alarmbel deed rinkelen in het bezoekende kamp. Tot de thuisploeg de greep op de wedstrijd leek te verliezen. Trainer Danny Lavens gooide Lambo in de strijd. Een wissel die loonde. De Winkelse kleurling stond pas op het veld toen hij met een schitterende pegel de score verdubbelde. Winkel op rozen, Westhoek kreeg een mentale knik.

Doelpunten: 28′ Munoz 1-0, 69′ Lambo 2-0.

Winkel: Dhoest, Dujardin, Reuse, Obin, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, Vanhaeren (65′ Lambo, 82′ Youla) S. Oumedjeber (86′ M. Oumedjeber), Lutun, Munoz.

Westhoek: Londot, Embrechts, Ternier, Vandermarliere, Sucaet, Vangheluwe, Petitpretz, El Hajji, Bah (74′ G. Loisel), De Loof, Y. Loisel.

(FV – Foto VDB)