Vierde nederlaag op rij voor Racing Waregem

Redactie KW

Na drie nederlagen hoopte Racing Waregem eindelijk zijn eerste punten te pakken op Jong Lede. De Oost-Vlamingen verloren echter nog niet dit seizoen en vijf dolle minuten volstonden voor Jong Lede.

Ouissem Zarti is terug van weg geweest bij Racing Waregem en hij drukte tijdens de eerste helft meteen zijn stempel op het middenveld. Zarti betekent duidelijk een meerwaarde voor deze jonge ploeg. Racing Waregem speelde een erg sterke eerste helft, maar bij de afwerking zat het niet mee. De beste kans was voor Oplinus, maar hij knalde op de paal en de rebound van Berton ging naast. De Rassing begon ook goed aan de tweede periode, maar het liet zich vloeren op een lange bal. Zwart dook alleen voor Deprez op een hij lobde de keeper. Voor Racing Waregem van deze opdoffer bekomen was, slikte het al een tweede goal toen een scherp aangesneden voorzet van op de flank door Tambour in eigen doel verwerkt werd.

Het jonge Waregem ging dan even aan het zwalpen en Jong Lede kreeg nog een vijftal goeie kansen, maar Deprez hield hen met enkele knappe tussenkomsten van een derde goal. In de slotfase kwam Deweer, ingevallen voor Zarti, bij een scrimmage voor doel, nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar de bal ging over. Tegen Boezinge recupereert Racing Waregem Marijn Vandendriessche, maar Tambour moet dan geschorst toekijken na zijn rode kaart van tegen Wetteren-Kwatrecht.

Doelpunten: 55’Zwart 1-0, 60’Tambour 2-0 (owngoal).

(IVD)