Video WK-babe Axelle : "Iedereen wil met me trouwen"

26/06/14 om 11:42 - Bijgewerkt om 11:42

Bron: Kw

De knappe supporter van de Rode Duivels sprak via Skype met VTM.

Video WK-babe Axelle : "Iedereen wil met me trouwen"

© Frederic Vansteenkiste


Axelle Despiegelaere (17) wist dinsdag niet wat haar overkwam. Het meisje haalde de nationale en internationale pers na de wedstrijd België - Rusland op het WK in Brazilië. Axelle volgde de wedstrijd in het Maracanãstadion in Rio de Janeiro. Fotografen en cameramannen merkten haar duivels enthousiasme en haar leuke snoetje op. Twitter deed de rest. In geen tijd werd Axelle gebombardeerd tot de WK-babe van de Belgen. Ondertussen dook Axelle in nagenoeg alle Belgische kranten op en geeft ze interviews aan radio- en televisiestations. Ze heeft zelfs een fanpagina op Facebook, goed voor meer dan 20.000 likes intussen.

>> Geen video? Klik hier : http://nieuws.vtm.be/wk2014/98144-wk-babe-ze-willen-met-mij-trouwen

Axelle is in Brazilië met haar ouders en haar broer. Haar vriendje bleef thuis, want die heeft examens. "Hij is bang dat ik hem ga verlaten", zegt Axelle. "Op het internet krijg ik huwelijksaanzoeken van vreemden, dat maakt hem wat ongerust. Geen paniek, ik blijf hem trouw."

Ook in België volgt Axelle het voetbal op de voet. Ze is hevige supporter van Club Brugge en mist geen enkele thuiswedstrijd. Bij de Rode Duivels is Kevin De Bruyne haar favoriet. Donderdag gaat Axelle nog naar de wedstrijd van de Belgen tegen Zuid-Korea kijken, maar daarna komt ze terug naar huis. Wie haar eens in het echt wilt ontmoeten moet naar Knokke, daar verdient ze deze zomer een centje bij als verkoopster in een kledingwinkel.

(Bron VTM)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!