VIDEO Naaktloper grabbelt doelvrouw vast en riskeert daarmee 5 jaar cel

© kw
Redactie KW

De man, enkel voorzien van een paar schoenen en (mogelijks) sokken, liep zondag het veld op en grabbelde uiteindelijk de doelvrouw vast. Een supporter filmde het incident, je kan hier exclusief de video bekijken. Luister vooral hoe het publiek reageerde op zijn performance.

De feiten deden zich vorig weekend voor tijdens de wedstrijd van de RKFC Ladies uit Knokke-Heist tegen Davo Torhout. In de 28ste minuut holde plots een blote man het veld op. De kerel, een hockeyspeler van Constantia Waregem die duidelijk een glaasje te veel op had, rende eerst een rondje in de middencirkel en liep vervolgens weer richting exit. Tot groot jolijt van de voetbalsupporters.

Aanranding van de eerbaarheid

Maar dan sloeg de sfeer om, op en rond de grasmat. Aan het strafschopgebied veranderde de naaktloper van richting en liep op de doelvrouw van Davo Torhout af. Hij greep het meisje vast en schurkte zijn lijf tegen haar aan. Het gelach bij het publiek sloeg om in verontwaardiging en de politie werd verwittigd. De streaker zelf werd in het nauw gedreven en in bedwang gehouden tot de politie er was. De Torhoutse doelvrouw diende intussen klacht wegens aanranding van de eerbaarheid in tegen de man, zodat hij het zal mogen gaan uitleggen aan de rechter. De grap kan hem 6 maanden tot 5 jaar cel kosten.

De match zelf eindigde trouwens op 5-0.

(FV/DM/JS/TVW)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, edities Brugsch Handelsblad, Weekbode Torhout en Het Wekelijks Nieuws Gaver