VIDEO Hannes Van der Bruggen vraagt op Facebook of hij AA Gent mag verlaten

© BELGA
Redactie KW

“Na alles wat ik gedaan heb voor de club, hoop ik op een mooi afscheid”, klinkt het maandag bij de 23-jarige Van der Bruggen, die aast op een transfer naar Zulte Waregem.

In een videoboodschap op de Facebook-pagina van zijn managementbureau vraagt middenvelder Hannes Van der Bruggen om AA Gent te mogen verlaten. “Ik hoop echt dat het nog in orde komt voor de deadline. Ik vind wel dat ik een transfer verdien. Na alles wat ik gedaan heb voor de club, hoop ik op een mooi afscheid”, klinkt het maandag bij de 23-jarige Van der Bruggen, die aast op een transfer naar Zulte Waregem.

“Ik ben nu op een leeftijd gekomen waarin ik moet proberen in België vast in de ploeg te staan. Fysiek ben ik bij de beteren van de ploeg gekomen. In principe kan ik morgen spelen. Sinds de start van de competitie zit ik zelfs niet meer in de selectie. De jongens die wel spelen, laten ze gaan en iemand die op dit moment eigenlijk relatief gezien niet zo belangrijk is voor de ploeg, mag dan weer niet vertrekken. Dat is ontgoochelend voor mij, zeker omdat ik vooruit wil in mijn carrière. Ik heb het gevoel dat ik nu tijd aan het verliezen ben. Het gaat mij niet om het geld. Ik wil ergens zijn waar ik mij goed voel en waar ik mijn carrière op een gezonde manier kan voorzetten”, aldus de middenvelder, die voor zichzelf een toekomst aan de Gaverbeek ziet.

“Francky Dury is de coach die mij gelanceerd heeft. Ik ken ook veel spelers bij Zulte Waregem, de integratie zou dus wel vlot verlopen.”

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier