VC Heuvelland hoopt nog dit seizoen uit te doen maar stopt dan

VC Heuvelland hoopt nog dit seizoen uit te doen © GF
Redactie KW

Voor de tweede opeenvolgende week gaat VC Heuvelland zwaar in het verlies. Thuis tegen Passendale waren er net 11 spelers en werd het 0-9, afgelopen weekend werd het 10-0.

Trainer Caignie had 13 spelers opgeroepen voor de verplaatsing naar Houthem, maar anderhalf uur voor de aanvang zegden 4 spelers af . “In allerijl heb ik dan Joshua Lucas opgebeld en die is ondanks zijn blessure afgekomen. In de tweede helft echter is hij noodgedwongen moeten stoppen, net als ik en Friso Mando. Toen Gianni Lucas op het einde met krampen aan de kant zat, floot de scheidsrechter af.”

De Heuvellandse trainer hoopt alvast dit weekend op beter. “Hoe dan ook stoppen we met VC Heuvelland op het eind van het seizoen. Wellicht wordt dan met SK Nieuwkerke B gestart. Of ik dan ook trainer wordt staat nog helemaal niet vast. Ik stop zeker met voetballen. Verder ben ik ondertussen scheidsrechter geworden.”

Thierry Caignie hoopt nog op een gezonde manier dit seizoen uit te doen. “Maar wanneer we nog een keer met onvoldoende spelers aan een wedstrijd moeten beginnen, zou dat al dit seizoen het einde van de club kunnen betekenen.”

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier