Uitgeregende wedstrijd KFC Izegem – FC Gullegem wordt op 31 oktober volledig opnieuw gespeeld

KFC Izegem - FC Gullegem wordt volledig opnieuw gespeeld, de rode kaart die André Ntambue in die wedstrijd kreeg bezorgde hem wel twee weken schorsing. © VDB
Redactie KW

De wedstrijd tussen derdeklassers KFC Izegem en FC Gullegem wordt op zaterdag 31 oktober om 15 uur volledig opnieuw gespeeld. Woensdag 26 augustus werd de match bij een 1-2 ruststand door de onophoudende regen en de onbespeelbaarheid van het veld gestaakt.

Woensdag 26 augustus barstte boven Izegem een zondvloed uit, waardoor de ref oordeelde dat na de pauze de wedstrijd hervatten onmogelijk was. Tot ongenoegen van Gullegem, want zij gingen met 1-2 aan de leiding. Seignez en Ntambue hadden de bezoekende goals gescoord, Hugelier had gemilderd. Maar spits Ntambue werd na een half uur ook naar de kant gestuurd. De uitslag bij de rust vliegt in de prullenmand, maar de twee weken schorsing voor de rode kaart is de Gullegemse spits nu aan het uitzweten.

Het duurde even voor de datum bekend raakte, maar de kogel is nu wel door de kerk. De wedstrijd wordt op zaterdag 31 oktober om 15 uur overgedaan in Izegem. Dat weekend is er voor de andere ploegen geen competitievoetbal.

(WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier