Tweede nationale minivoetbal: WDP Rollegem naar play-offs, MVV Waregem speelt play-downs

Foto LLV
Christof Decraene

De belangen waren vrijdagavond groot in het onderlinge duel tussen MVV Waregem en WDP Rollegem, een duel dat door de bezoekers met 2-4 werd gewonnen.

Beide ploegen wisten waarvoor ze stonden op de slotspeeldag van de competitie. Waregem moest winnen om nog rechtstreeks het behoud te kunnen afdwingen, WDP Rollegem had de punten nodig om zich te verzekeren van deelname aan de play-offs voor promotie naar eerste nationale. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong, maar via Kevin Mortier en Sep Demeyere pakte MVV de leiding over. In de slotperiode bezorgden de Rollegemnaren zichzelf met drie goals zekerheid over de vierde plaats en het bijhorende play-offticket.

Daarin speelt WDP Rollegem tegen reeksgenoten Sint-Gillis-Waas en Nederename en ook tegen eerstenationaler Appels of Oudenaarde, die eerst nog een testmatch moeten afwerken omdat ze gedeeld voorlaatste staan. Elk team speelt tegen elkaar. Rollegem begint op 6 mei in Nederename. MVV Waregem speelt tegen de nummers twee tot vier uit derde nationale en opent de play-offs tegen SS Boys Deftinge, dat als nummer twee uit derde met drie bonuspunten aan deze minicompetitie mag starten. (CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier