Knokke gaat winnen in Menen

Knokke gaat winnen in Menen

MenenNet als vorige week op Izegem voelde Menen zich tegen hun zwarte beest Knokke tekortgedaan. De thuisploeg voetbalde gedurende een uur niet onaardig, opende na de rust al vroeg de score. Maar toen de kustploeg op vrijschop de gelijkmaker scoorde, verloor Menen de controle over de match.
Knokke FC kan weer winnen

Knokke FC kan weer winnen

Knokke-HeistDe spanning was te snijden in het Olivier stadion omstreeks 18 uur. De jongens van Yves Van Borm wilden tegen Torhout KM komaf maken met de mindere resultaten van de voorbije weken en de schamele één op twaalf.KRC Harelbeke pakt tweede zege op rij

KRC Harelbeke pakt tweede zege op rij

HarelbekeNa de 3-0 overwinning van vorige week thuis tegen Menen boekte Harelbeke uit bij Halle zijn tweede zege op rij. De partij eindigde op 0-1. Een strafschopdoelpunt van Descheemaecker een kwartier voor tijd volstond voor de drie punten.SCT Menen gaat thuis de boot in

SCT Menen gaat thuis de boot in

MenenNa de zware 3-0 nederlaag op Harelbeke lag Menen gebrand op eerherstel. Het bleef echter bij goede voornemens was Temse was op alle vlakken de betere en won met 1-2.
Sportpetje af voor... Sofiane Oumedjeber, de assistkoning van KFC Izegem

Sportpetje af voor... Sofiane Oumedjeber, de assistkoning van KFC Izegem

IzegemIedere week gaat de sportredactie op zoek naar een sporter die een goede prestatie neerzet, maar daarbij niet de nationale media haalt. Deze week viel ons oog op Sofiane Oumedjeber. Hij scoorde niet in de 4-0 zege tegen Olsa Brakel, maar in bijhorende video kun je zien dat hij twee goals op een presenteerblaadje en een constante gesel was voor Brakel.


Bleek Torhout versiert punt in Temse

Bleek Torhout versiert punt in Temse

TorhoutEen offensief bleek Torhout sleepte zaterdagavond een puntje uit de brand in Temse. Daarmee werden de Sparrejongens aardig beloond, want de betere kansen waren voor de thuisploeg.