Sportpetje af voor... Bram Paepe, onklopbaar tegen KFC Izegem

Sportpetje af voor... Bram Paepe, onklopbaar tegen KFC Izegem

Knokke-HeistIedere week gaat de sportredactie op zoek naar een sporter die een goede prestatie neerzet, maar daarbij niet de nationale media haalt. Deze week viel ons oog op doelman Bram Paepe van R. Knokke FC, die niet te passeren viel in het West-Vlaams onderonsje in tweede amateurklasse tegen KFC Izegem.


FC Gullegem nipt onderuit in Bornem

FC Gullegem nipt onderuit in Bornem

GullegemNa het gelijkspel vorige woensdag op Torhout hoopte Gullegem ook iets mee te brengen vanuit Bornem. Het bleek ijdele hoop. De rood-witten trokken met nipte 2-1 cijfers aan het kortste eind. Met slechts een op negen, heeft Gullegem dringend nood aan een driepunter. Mogelijk volgende speeldag aan huis tegen buur Harelbeke.SCT Menen geeft 3-1 uit handen

SCT Menen geeft 3-1 uit handen

MenenNa het hoopgevend gelijkspel vorige week op leider Petegem hoopte Menen met een zege de 'operatie redding' voort te zetten. Maar het gewonnen punt op Petegem had zijn tol geëist.
SCT Menen ook tegen Gent-Zeehaven onderuit

SCT Menen ook tegen Gent-Zeehaven onderuit

MenenDeze week kwam Menen in het nieuws door het ontslag van zijn trainer Joost Malfait. Zijn opvolger én voorganger Pascal Verriest, die de vorige acht seizoenen de sportieve lijnen uitzette, werd opnieuw van stal gehaald, met de hoop dat hij het tij alsnog kan keren.