Traiteur Neerhof Kortrijk stunt opnieuw tegen leider Zwalm

Matthias Cottenier van Neerhof Kortrijk. © KDK
Redactie KW

De Kortrijkzanen gingen de leider in het minivoetbal met 6-7 kloppen in eigen zaal. Opmerkelijk: ook in de heenronde won Kortrijk van Zwalm.

Nadat Traiteur Neerhof Kortrijk sinds vorige week zeker is van het behoud kan het vrank en vrij zijn kans gaan. Dat leek aanvankelijk in Zwalm echter niet het geval. Aan de rust stond de leider liefst 5-1 voor, maar in een zinderende tweede helft ging Kortrijk op en over de Oost-Vlamingen, die meteen hun leidersplaats kwijt zijn. Kenneth Neve was net als vorige week met vier goals opnieuw de uitblinker.

In tweede nationale heeft Cappuccino Waregem nog eens gewonnen, het was pas de tweede overwinning in dit kalenderjaar. Het werd wel een ruime zege: 10-1 tegen F. Appels. Ook WDP Rollegem won, met 6-2 van Oudenaarde, en is nu zeker van deelname aan de play-offs voor promotie naar eerste nationale.

In derde klasse is Puskas Ardooie kampioen na een ruime 2-11-zege in Erwetegem. MVV Waregem bleef steken op een 5-5-gelijkspel tegen Merelbeke en zal nog ferm aan de bak moeten als het de play-offs wil spelen. In vierde klasse won leider Desselgem met 7-10 in Kortemark. Coleider Ingelmunster won eveneens, waardoor beide teams samen aan de leiding blijven, al heeft Desselgem wel nog een match te goed.

(CDW – foto KDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier