Trainerswissel bij VV Koekelare

30/09/16 om 15:19 - Bijgewerkt om 15:19

VV Koekelare heeft beslist om de samenwerking met T1 Glenn Vergracht stop te zetten. Peter Van Quathem wordt zijn opvolger.

Trainerswissel bij VV Koekelare

© Foto Coghe

Het bestuur grijpt zo in na de 0 op 12 van de jongste weken. Glenn Vergracht was ongeveer een jaar actief bij de fusieclub en maakte de degradatie van tweede naar derde provinciale mee. De Oostendenaar moest dit seizoen heel wat nieuwkomers inpassen en blijkbaar liep dat niet van een leien dakje. VVK staat na vier wedstrijden puntenloos laatste in derde B en dat is de trainer dus fataal geworden.

Met Peter Van Quathem maakte het bestuur meteen ook zijn opvolger bekend. Hij is een oude bekende voor veel Koekelarenaren, want drie seizoenen geleden was hij nog bij het toenmalige VK Koekelare actief. De kersverse trainer leidde donderdagavond al zijn eerste training en zondag staat hij met de komst van leider Jabbeke al meteen voor een eerste grote test. (SB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!