Trainerswissel bij Royal Knokke FC

Redactie KW

Eerder deze week raakte bekend dat Ignace Lanckriet niet langer trainer is bij Royal Knokke FC. Wat betreft de opvolger houdt de vierdeklasser de lippen stijf op elkaar.

Donderdagnamiddag wordt een opvolger voorgesteld voor Ignace Lanckriet, die een andere langdurige functie krijgt binnen de club.

Na de recente nul op negen, in de wedstrijden tegen KVK Westhoek, OMS Ingelmunster en Sparta Petegem, werd vastgesteld dat de chemie tussen de sportieve staf en spelersgroep aan vernieuwing toe was. “In gemeenschappelijk overleg tussen bestuur en T1, Ignace Lanckriet, werd er samen beslist om Ignace Lanckriet een andere belangrijke langdurige functie te geven binnen Royal Knokke FC waarover we later zullen communiceren. Bijgevolg is deze functie niet meer verenigbaar met de functie van T1”, liet Royal Knokke FC optekenen.

Donderdagnamiddag omstreeks 16 uur wordt een opvolger voorgesteld. De nieuwe trainer zal ‘s avonds al de eerste training leiden en zit zondagnamiddag op de bank in Wetteren-Kaatrecht. Wie de opvolger wordt, wilde de club vooralsnog niet meegeven, uit vrees voor kapers op de kust. Wordt vervolgd.