Trainers uit Blankenberge rijden 200 km voor hernemen van penaltyreeks in Nederland

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Wegens een arbitrale dwaling moesten de strafschoppen (en énkel de strafschoppen) na het bekerduel tussen FC Lisse en HSV Hoek immers te worden hernomen.

Woensdagavond 21 uur: T1 Jannes Tant, zijn keeperstrainer Guy Neirynck, beiden woonachtig in Blankenberge, en de spelers van HSV Hoek staan op het terrein van FC Lisse. Ze hebben 200 kilometer enkel overbrugd, enkel voor het trappen van penalty’s. Wegens een arbitrale dwaling moesten de strafschoppen, na het bekerduel tussen FC Lisse en HSV Hoek, immers te worden hernomen. De pers was massaal aanwezig. Spanning troef maar de jongens van HSV Hoek haalden hun slag thuis. Ze wonnen de stafschoppenthriller met 6-7.

Woensdagavond 21.45 uur: de bus vertrekt vanuit Lisse voor alweer 200 kilometer. Aan boord zitten uitgelaten bestuursleden, trainers en spelers. Ze vieren feest want HSV Hoek speelt op woensdag 25 oktober de tweede ronde van de KNVB Beker in Heracles. Opnieuw een ellenlange busreis: “Geen probleem” stelt Guy Neirynck, “Voor dit duel tegen een topformatie hebben we heel veel over!”

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier