Trainer van SK Steenbrugge stapt vlak voor start van eindronde op

© VDB
Redactie KW

Er is op de vooravond van de nacompetitie een bommetje gedropt bij SK Steenbrugge. T1 Chris De Bisscop heeft er zijn ontslag gegeven.

Tot de allerlaatste speeldag deed SK Steenbrugge mee in het titeldebat. Uiteindelijk werd de oppergaai meegegraaid door Eendracht De Haan. SK Steenbrugge had zich, op basis van de eerste periode, geplaatst voor de eindronde en moet zich in de halve finale meten met SV Loppem. Heenmatch SV Loppem-SK Steenbrugge op zondag 1 mei, terugmatch SK Steenbrugge-SV Loppem op zondag 8 mei.

Chris De Bisscop, in een ver verleden assistent van grootmeester Frank De Craemer en vervolgens succesvol als eerste in bevel, heeft echter zijn ontslag gegeven. “De raad van beheer besliste dat de spelers die vertrekken niet meer mogen aantreden in de eindronde”, zegt hij. “Dat wil zeggen dat ik slechts vijf spelers mag opstellen uit mijn kern. De rest moet uit de jeugd komen. Dat is de reden voor mijn ontslag : mijn visie en die van KSK Steenbrugge lopen niet meer langs dezelfde lijn.”

(JPV – Foto a-Bart)