Torhout KM ontgoocheld na 2-2 gelijkspel bij Rupel-Boom

Janis Coppain. © Johan Sabbe

De twee (betwistbare) afgekeurde doelpunten in de eindfase van de match komen hard aan bij de spelers van Torhout KM.

Torhout KM kwam door wat geklungel in de defensie al na drie minuten op achterstand bij Rupel-Boom. Twintig minuten later gebeurde hetzelfde. De thuisploeg scoorde een tweede te vermijden doelpunt. Nog voor de rust slaagde Torhout KM erin om iets beter in de match te komen. Janis Coppin trapte de 2-1 binnen. Na de rust, rond de 75ste minuut, scoorde Ruben Pyck de 2-2. Daarna volgde een weerzinwekkende fase met twee (betwistbare) afgekeurde doelpunten voor de bezoekers.

Na een vroege achterstand en wat geklungel in de defensie was men aanvankelijk tevreden geweest met een 2-2 gelijkspel. Maar door de afgekeurde doelpunten is de ontgoocheling groot. “We zitten al een heel seizoen waar de klappen vallen”, klinkt het ontgoocheld bij Torhout KM.

Volgende week staat de derby tegen KFC Izegem op het programma. Tegen dan moeten enkele Torhoutse spelers opnieuw fit zijn. Torhout KM wil dan absoluut de drie punten pakken.