Titel is ver weg voor Winkel Sport na brilscore tegen Dender

Allesio Palmeri van Dender tikt de bal vooruit bij Daan Van Gijseghem. © VDB
Redactie KW

Geen doelpunten in het duel tussen de nummer twee Winkel en de nummer vier Dender. En doordat leider Hamme met de kleinste cijfers won van Sint-Niklaas, wordt het voor Winkel moeilijk om alsnog de titel te pakken.

Met dit scoreloos gelijkspel kon Winkel niet klagen. Een technisch beter Dender was de dominante ploeg. De thuisploeg raakte zelden in de bezoekende grote rechthoek. En toch was de mooiste kans voor Winkel: Lebsir legde mooi terug op de opgerukte Verhooghe, maar zijn schot werd door de bezoekende doelman van tussen zijn palen geranseld.

Op slag van rust was het alarmfase rood bij de thuisploeg. Dender dwong drie hoekschoppen af op een rij. Doelman Verhulst moest telkens als reddende engel optreden. Ook na de pauze ging Dender op zoek naar de openingstreffer. De bezoekers kenden pech toen Casagolda op de paal kopte. Naarmate de brandstof op geraakte bij Dender, kwam Winkel meer in de match, maar scoren zat er niet in.

Winkel speelde met: Verhulst, Verhooghe, Reuse, Bostoen, Velghe, Haghedooren (85′ Stragier), Van Gijseghem, Vanaudenaerde, Sucaet, Lebsir, Lutun (46′ Yde).

(FVW)