Thibaut Van Acker en Raphaël Lecomte versterken KSVR

Lecomte komt van Westerlo, Van Acker speelde tot voor kort bij Cercle Brugge. © Facebook KSVR
Redactie KW

KSV Roeselare stelde maandagavond opnieuw twee nieuwe spelers voor. Thibaut Van Acker komt over van Cercle, Lecomte van Westerlo.

Maandagavond ondertekenden Thibaut Van Acker en de Fransman Raphaël Lecomte een contract voor twee jaar met een optie voor een bijkomend seizoen.

Thibaut maakte aan het begin van het seizoen 2009-2010 de overstap van de jeugd naar het eerste elftal van Club Brugge KV. Hij speelde er in 3,5 seizoenen meer dan 50 wedstrijden en mocht er een tiental keer proeven van Europees voetbal. In januari 2013 trok hij voor zes maanden op huurbasis naar Beerschot AC. Op het einde van dat seizoen tekende hij bij de buren van Cercle. Drie seizoenen was Thibaut er een vaste waarde, zowel in eerste als tweede klasse.

De tweede aanwinst, Rapaël Lecomte, is een aanvallend middenvelder die zijn jeugdopleiding kreeg bij AS Saint-Etienne en Real Zaragoza. De Fransman komt over van KVC Westerlo. Hij speelde eerder drie seizoenen bij CS Visé en had er 96 wedstrijden en 29 doelpunten op de teller. Zijn goede prestaties waren KVC Westerlo in het oog gesprongen en in de zomer van 2013 vertrok hij naar ‘t Kuipje. Daar speelde hij 74 wedstrijden en wist hij 9 keer te scoren.

(SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier