Terugmatch op VVO zal beslissen over promotie

01/05/16 om 08:27 - Bijgewerkt om 08:27

De heenmatch van de halve finale tussen SK Spermalie en VV Oostduinkerke was geen al te hoogstaande wedstrijd. Na de rust scoorde de thuisploeg twee doelpunten op stilstaande fase en het zag er even benard uit voor de bezoekers. Tien minuten voor tijd, ging SKS-keeper Milh, heel even in de fout en de ervaren VVO-kapitein, Joren Vanlerberghe, was er als de kippen bij om binnen te duwen. SK Spermalie 2-1 VV Oostduinkerke. Het kan woensdagavond om 20u nog alle kanten uit!

De wedstrijd begon met een open kans voor de thuisploeg, Sven Derycke knalde bal, van dichtbij tegen de paal. Onmiddellijk was er gevaar aan de overkant, maar SKS-doelman Milh ging goed plaat op de center van Verhelst. De bezoekers drukten door. Devloo kopte een vrijschop van Verhelst binnen. Het feest ging niet door wegens buitenspel. Na actie van Craeye kon Verhelst besluiten maar Jooris haalde de bal van de lijn. De thuisploeg kon af en toe counteren maar het meest gevaar kwam toch van de groengelen. Vijf minuten voor de rust devieerde Craeye een center van Verhelst,...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!