Talent Josias Musenge (18) blijft bij SCT Menen

Redactie KW

De sportieve cel van Menen blijft ijverig werken aan de ploeg voor volgend seizoen. Maandagavond zette Josias Musenge zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem nog een jaar langer aan de grensclub bindt. Ook die andere belofte Senne Demedts (18) tekende bij..

Josias Musenge geldt als het grootste talent van de fusieclub. De aanvaller komt vooralsnog veel in actie met de beloften maar hij klopt ook steeds harder op de deur van de eerste ploeg. Ook afgelopen zondag in Stekene mocht de Menenaar weer invallen bij de grote jongens. Zijn oudere broer Gedeon is een ploegmaat bij de beloften. Senne Demedts heeft zijn Meens verblijf ook verlengd. Senne is een verdediger die studeert in Torhout en die ook al een paar keer mocht proeven van de eerste ploeg. Hij doorliep alle jeugdreeksen bij SCT Menen. Het bestuur is dan ook trots dat ook jeugdproducten kunnen doorbreken.

Ondertussen heeft verdediger Gianni Derieuw zijn mondeling akkoord omgezet in een handtekening waardoor hij volgend jaar ook nog voor Menen uitkomt en ook de Franse middenvelder Kevin Galloo zal nog minstens één seizoen op de loonlijst staan van de grensploeg..

(MPM/Foto MPM)