SW Harelbeke verslaat SK Berlare in absolute slot

Met doelpunten in de 85ste en 90ste minuut klopt SW Harelbeke thuisploeg SK Berlare met 1-2.

De wedstrijd tussen SK Berlare en SW Harelbeke ging gelijk op, maar het was de thuisploeg die tien minuten voor de rust op voorsprong kwam. Het zag er lang naar uit dat Berlare de drie punten thuis zou kunnen houden, maar in de 85ste minuut kregen de bezoekers een strafschop, feilloos omgezet door Delannoy. Eerder deze week maakte hij nog bekend dat hij volgend seizoen zal uitkomen voor vijand Ingelmunster, maar hij blijft de komende weken zijn sportieve plichten vervullen voor Harelbeke. Een gelijkspel was wellicht de correcte uitslag geweest, maar dat was buiten Descheemaeker gerekend. Hij trapte in de 90ste minuut de 1-2 tegen de netten.