SV Wevelgem City ontslaat trainer Drazen Kukuric

Trainer Drazen Kukuric werd bedankt voor bewezen diensten. © a-Bart
Redactie KW

Dylan Vanhaverbeke neemt de fakkel over.

Drie wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie greep SV Wevelgem City naar de noodrem. Trainer Drazen Kukuric werd bedankt voor bewezen diensten. Dylan Vanhaverbeke, tot voorheen sportief verantwoordelijke, volgt hem op.

De nederlagen op Zwevegem (1-0) en voor eigen volk tegen Anzegem (1-4) werden Drazen Kukuric niet in dank afgenomen. Woensdagavond kreeg de Kroatische-Belg, die zondag 55 kaarsjes mag uitblazen, zijn C4. “Het was de enige mogelijkheid als we alsnog een kans wilden maken om een eindrondeticket te halen”, beweert voorzitter Henk Louf.

“Drazen Kukuric is een goede trainer. Daarvan ben ik overtuigd. Maar als het niet meer klikt met de spelersgroep, dan word je als bestuur verantwoordelijkheid gesteld. Jammer, maar helaas. Het is niet de leukste taak als voorzitter als je op die manier afscheid moet nemen van een trainer die leeft voor het voetbal. Voor onbepaalde tijd neemt Dylan Vanhaverbeke over. Hopelijk krijgt hij alsnog de vlam in de pijp en halen we nog de eindronde.”

(Fonzie)