SV Roeselare slikt vijf goals tegen Dessel Sport

Nadat Roeselare bij de rust al 0-3 in het krijt stond, werd het uiteindelijk 2-5.

De eerste helft was ronduit dramatisch voor SV Roeselare. De eerste kans voor Dessel was meteen raak: Remen kon een hoekschap ongehinderd binnenkoppen. Di Lallo scoorde dan wel onmiddelijk tegen voor de thuisploeg, maar hij stond buitenspel. Dessel kwam steeds sterker opzetten en scoorde via Goor de 0-2. Toen diezelfde Goor Gielis de derde treffer voorschotelde was het kalf helemaal verdronken voor Roeselare. Delannoy pakte dan nog rechtstreeks rood, waardoor de wedstrijd aan de rust gespeeld leek.

Twee treffers Van Tornhout

Het was Van Tornhout die de thuisploeg toch opnieuw op een puntje liet hopen. Via een afgeweken bal scoorde hij in de 52ste minuut, twintig minuten later kreeg hij zijn tweede treffer op een dienblad aangeboden. Het was echter opnieuw Goor die de hoop bij Roeselare deed verdwijnen. Hij zorgde twee minuten na de 2-3 al voor de 2-4 en even later zorgde Gielis met een onhoudbare kanonskogel voor de eindstand.