Supporters KSV Roeselare luiden alarmbel

Redactie KW

KSV Roeselare verloor vorige zaterdag na een snertpartij met 0-1 tegen staartploeg Hoogstraten en dat pikken de supporters duidelijk niet. Met een affiche aan de kleedkamerdeur uitten ze dinsdagmorgen hun ongenoegen.

Met ‘Wij, supporters, hadden jullie training kunnen verstoren met een protestactie…, maar wij verkiezen ten minste wel om hard te werken en niet zomaar een dagje verlof te nemen…’ wil supportersfederatie Oltegoare Roeselare de spelers wakker schudden. KSV Roeselare verloor vorig weekend immers al voor de tweede keer dit seizoen tegen Hoogstraten en pakte dus 0 op 6 tegen de voorlaatste in de stand

Dat bij bepaalde spelers de inzet ver te zoeken was, schoot in het verkeerde keelgat bij de fans. Ook speler Sven De Rechter uitte in bepaalde media al zijn ongenoegen over spelers die meer bezig zijn met hun eigen toekomst dan met de toekomst van de club. KSVR staat momenteel 13de met 30 punten en is nog niet zeker van het behoud. Benieuwd of de supportersactie iets zal uitgehaald hebben. Zondagnamiddag staat alvast een uiterst belangrijk duel op het programma op het veld van rechtstreeks concurrent WS Brussels, dat twee punten minder telt.

(LB)