Standaard Wetteren – OMS Ingelmunster eindigt op gelijkspel

Op een loodzwaar veld in Standaard Wetteren kwam OMS na 47 minuten op achterstand op achterstand. Het werd uiteindelijk 1-1.

Het was de middenvelder Llias Sbaa die scoorde voor de ploeg van Henk Houwaart. Gelukkig kon de linksachter van OMS, Miguel Vanderheeren, momenteel in bloedvorm, al na 7 minuten de gelijkmaker op het bord zetten. OMS kreeg nog een zestal goeie kansen waarin Thor Laleman voortdurend kon dreigen. Toch bleef de score in evenwicht.

Met deze moeilijke verplaatsing kan OMS tevreden zijn en zo een punt pakken op de 2de in het klassement. OMS speelde collectief een heel goede wedstrijd, met veel inzet en vertrouwen. Nu Sint-Niklaas punten laat vallen op Eernegem, komt Ingelmunster nog wat dichterbij aansluiten bij de top.

Ingelmunster kom op 2 puntjes van Sporting West Harelbeke, dat 2-0 ging winnen op Knokke, en op 4 punten van de leider Sint-Niklaas. Volgende week zullen alle ogen gericht zijn op de wedstrijd OMS Ingelmunster tegen Sporting West Harelbeke. Het belooft een fel bevochten derby te worden tegen de Ratten van Harelbeke op 22 november in het Brigandsstadion.