Springkastelen Brechten wint 28ste minivoetbaltornooi in Zandvoorde

We zien winnaars ZVC Spiringkastelen Brechten met Mike Coene, Christoph Ingelbrecht, Diego Dewilde, Jonas Bouche, Yannick Dekeyser (beste speler van het tornooi), Birger Maertens, Maxim Pieters, Bjorn Derycke en Jari Durand. © Foto FRO
Redactie KW

Twee dagen lang streden twaalf sterke minivoetbalteams voor de Trofee Schepen Jean Vandecasteele, een tornooi dat voor de 28ste keer georganiseerd werd door het Minivoetbalteam Zandvoorde.

Enkele ploegen pakten uit met spelers uit nationale en provinciale afdelingen en de voetbalfans genoten van het spektakel op het pleintje naast de skeelerpiste. Vier ploegen staken er boven uit. In de halve finale won ZVC Mansarde nipt met 1-0 van ZVC Crelan De Buf/Schwarz en ZVC Springkastelen versloeg ZVC Den Hoek met ruime 4-0-cijfers. De finale, tussen ZVC Springkastelen Brechten en ZVC De Mansarde verliep heel spannend. Na twee keer 20 minuten stond het 2-2. In de verlengingen scoorde ZVC Springkastelen drie keer en zo mocht de ploeg van Christoph Ingelbrecht, trainer van Union Zandvoorde, de beker van stad Oostende, schepen Jean Vandecasteele, in ontvangst nemen.(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier