Speler van Aalst maakt plasje terwijl zijn ploegmaats scoren tegen KFC Izegem

16/11/15 om 08:03 - Bijgewerkt om 08:11

Derdeklasser E. Aalst, aangemoedigd door een vurig publiek, maakte zondag de wedstrijd af op KFC Izegem door de derde goal te scoren. Op dat moment was Philippe Janssens achter het doel een plasje aan het maken. Hij onderbrak zijn watersessie om de goal te bekijken en deed nadien vrolijk verder.

E. Aalst won verdiend met 1-3 bij KFC Izegem, maar er heerste wel wat hilariteit bij de toeschouwers bij het derde en beslissende doelpunt van de bezoekers. Met nog een kleine tien minuten te spelen zag de Aalsterse nummer 10 Philippe Janssens zich genoodzaakt zich buiten het veld te begeven en daar zijn overvolle blaas te ledigen.

Terwijl hij dat deed veroverden zijn ploegmaats de bal op het middenveld, na een doorsteekpas stevenden twee bezoekers op doelman Depaepe af en maakte Martin het simpel af. Sappig detail : Philippe Janssens onderbrak even zijn plasje om de goal te bewonderen, daarna zette hij zijn bezigheden verder.

(WVS)

Bekijk het doelpunt vanaf 4'10''.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!