Slotwedstrijd KVC Wingene eindigt onbeslist

Olivier Demaitre van KVC Wingene. © (Foto VDB)

De laatste wedstrijd van de reguliere competitie was er een zonder inzet want KVC zag vorig weekend zijn titeldroom uiteen spatten. Het werd 2-2.

Trainer Angelo Paravizzini had zijn ploeg op enkele plaatsen gewijzigd en liet onder meer Hoornaert, Flederick, Lahousse en Kissi rusten. Doelman Icket was gekwetst en werd vervangen door junior Deprez. Eppegem is ook een ploeg die de eindronde speelt en Wingene kan deze ploeg treffen. Daarmee ook liet de Wingense trainer niet in zijn kaarten kijken. Het is dus duidelijk waar de focus ligt. Morgenavond weet de club wie daarin zijn tegenstander is komende zondag. Eppegem kwam op voorsprong na twee minuten maar Wingene kwam nog voor de rust gelijk via Demaitre. Opnieuw namen de bezoekers voorsprong maar Wingene kwam langszij door een formidabele vrije trap van Van Fleteren die de bal in de kruising plaatste. Het was een degelijke wedstrijd van twee ploegen die de eindronde spelen en het gelijkspel was een juiste weergave van de wedstrijd.

(WD – Foto VDB)

Speelden: Deprez, Van Fleteren, Demaitre, Lingier, Bruning, Berquin (89′ Hoornaert), Van Craeyveld (83′ Kissi), Petrovic, Van Landschoot, Vansteenkiste, Brogniez (63′ Flederick).

Doelpunten: 2′ Okitakula 0-1, 35′ Demaitre 1-1, 57′ Peeters 1-2, 60′ Van Fleteren 1-1.