SK Wenduine bedankt voor afgang tegen leider: “Sommige verkiezen uitgaan boven een pandoering”

Redactie KW

Normaal gezien zou zaterdagavond SK Zwevezele- SK Wenduine gespeeld worden maar ‘het doelpuntenfestival’ van de fiere leider tegen de troosteloze laatste gaat niet door. SK Wenduine geeft forfait.

“Trainer Tom Bauwens heeft me laten weten dat hij, wegens reis, schorsing, blessures en ziekte te veel spelers moet missen, zodat hij niet aan elf valabele spelers komt voor de uitwedstrijd op zaterdagavond,” zegt secretaris Kurt Versyck. “Het zal wel zo zijn dat enkele jongens op skireis zijn, maar ik vermoed dat er enkele forfaits zijn van spelers die geen ‘goesting’ hebben om een pak slaag te krijgen van de leiders.”

“De jongste weken slikten we doelpunten bij de vleet – 43 al in de tweede ronde – én ik vermoed dat ze liever uitgaan dan een pandoering te krijgen”, aldus nog de secretaris. “Drie keer na elkaar forfait betekent uitsluiting, maar zo ver zullen we het niet laten komen. Het is zeker dat SK Wenduine volgend seizoen doorgaat in vierde provinciale. Heel wat jongeren blijven de club trouw en Marc Gijsels, die volgend seizoen de fakkel overneemt van voorzitter Eric Blomme, is momenteel op zoek naar nieuwe bestuursleden en sponsors die SK Wenduine ook in vierde provinciale willen steunen.”

(FRO)