SK Spermalie-aanvaller scoort na één seconde

28/08/16 om 14:50 - Bijgewerkt om 14:50

Sven Derycke zag de bezoekende doelman uit zijn doel staan en besloot het meteen te proberen. Met succes! SK Spermalie won met 8-1 van de juniores van Anderlecht.

SK Spermalie-aanvaller scoort na één seconde

Sven Derycke lukt een unicum: scoren met de aftrap. © FRO

Dankzij de nieuwe reglementering bij de aftrap is Sven Derycke, aanvaller van SK Spermalie, erin geslaagd om in de oefenwedstrijd tegen een mix van nationale en provinciale juniores van RSC Anderlecht, met de aftrap, vanop de middenlijn te scoren. De wind zat goed en de keeper van Anderlecht stond aan het penaltypunt. De bal nam een hoge vlucht en landde, net onder de lat tegen het net, 1-0 na amper één seconde!

SK Spermalie - RSC Anderlecht (juniores) eindigde op 8-1.

SK Spermalie - RSC Anderlecht (juniores) eindigde op 8-1. © FRO

SK Spermalie domineerde verder de hele wedstrijd. Bij de rust stond het 5-0. Bij een 7-0 tussenstand konden de bezoekers de eer redden. Spermalie, dat ambitie heeft voor de top in tweede provinciale, heeft zich deze week ook nog versterkt met Anthony Portier, oud-speler van KV Oostende, Cercle Brugge en Beerschot. Portier moet wel nog revalideren van een knieoperatie en hoopt in oktober te kunnen aansluiten. (FRO)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!