SK Reningelst is beste voetbalploeg van Vlaanderen

© Flore Clarisse
Redactie KW

Met 41 op 45 staat SK Reningelst ruim aan de leiding in vierde provinciale A. Sterker nog, geen enkele ploeg in Vlaanderen doet beter.

SK Reningelst staat niet alleen aan de leiding in 4de provinciale A, het is ook de enige ploeg in Vlaanderen die in de competitie nog niet verloren heeft. Van de 15 wedstrijden wonnen ze er 13 en speelden ze twee keer gelijk. De vierdeprovincialer doet zo beter dan onder meer eersteklasser AA Gent dat één verliesmatch telt. De weg naar de kampioenstitel lijkt open te liggen, want de voorsprong op eerste achtervolger FC Westouter bedraagt al negen punten. Met 67 doelpunten in 15 wedstrijden is SK Reningelst ook nog eens de productiefste ploeg van Vlaanderen. Uitschieter was de wedstrijd tegen VC Heuvelland op 11 november. Toen werd het 0-13.

Opvallend: bij de dames is SK Opex Girls Oostende in eerste provinciale A ook nog steeds ongeslagen. De ploeg telt een knappe 34 op 36. Ze worden overigens op de huid gezeten door Dames VK Egem dat amper één puntje minder telt. Op 6 december vindt de kraker plaats tussen de twee koplopers.

(MD/JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier