SK Opex Girls worden Ladies Zandvoorde

Vijftien meisjes kwamen woensdagavond al tekenen in de kantine van Union Zandvoorde: Jana Braeckevelt; Jolien Deblock, Virginie Vandemaele, Tiffany Buyens, Cindy Mundorff, Sofie Coopman, Shana Mylle, Sylvie Bogaert, Bianca Ternier, Celine Vanneste, Corine Nuytten, Paula Rogacheva, Fien Devriendt. Lisa Bernaert, Melissa Vandenberghe ontbreken op de foto. © FRO
Redactie KW

Vijftien dames hebben al getekend bij hun nieuwe ploeg. Trainer wordt Philip Cachard.

Na de paleisrevolutie bij SK Opex Girls, waar voorzitter Roland Vanleke ontslag genomen heeft en het nieuwe bestuur wil doorgaan met jeugdspeelsters, heeft de volledige eerste ploeg van SK Opex Girls ontslag genomen. SV Bredene was geïnteresseerd om met een damesploeg te starten, maar de SKOG-dames hebben woensdagavond in blok voor Union Zandvoorde gekozen.

Vijftien dames hebben al bij UZ getekend om vanaf volgend seizoen in tweede provinciale te starten als Ladies Zandvoorde. Trainer wordt Philip Cachard, die eerder al fungeerde als trainer bij SKOG. Bij Union Zandvoorde is het bestuur blij met deze uitbreiding van de club. Uiteraard hopen ze nu ook op wat meer steun van de Stad Oostende. Twee jaar geleden moest UZ al veel jeugdspelers opvangen van VG Oostende, dat failliet ging. Nu is het de beurt aan SKOG-meisjes om voor UZ te kiezen.

(FRO)