SK Opex Girls winnen oefenwedstrijd tegen Desselgem

Redactie KW

SK Opex Girls dat straks met twee ploegen aantreedt in eerste provinciale, heeft zijn eerste oefenwedstrijd, thuis tegen kersverse derdeklasser Desselgem, met 3-2 gewonnen.

SKOG met Virginie Vandemaele, Iris Willaert, Jolien Deblock, Cindy Mundorf, CarmenVerdruye, Joke Vandevelde, Karen Devlieghere, Tiffany Buyens, Bianka Ternier, Sharon De Cuyper, Fien Devriendt, Nele Devriendt, Corine Despodt, Celine Vanheste, Letatia Omez, trainers Marc Brouns, Wim Widoek en Patrick Beernaert

De bezoekers openden vroeg de score maar de thuisploeg herpakte zich goed. Tiffany Buyens stelde verdiend gelijk en in het derde kwartier kon Joke Vandevelde voor de 2-1 ruststand zorgen. Na de rust drong Desselgem aan en dat leverde ook de gelijkmaker op. De paarswitten, die ook dit seizoen onder leiding staan van trainers Marc Brouns en Wim Witdoek, gingen echter op zoek naar de winnende treffer en dat lukte uiteindelijk via de ingevallen Fien Devriendt.

SK Opex Girls winnen oefenwedstrijd tegen Desselgem


Bianka Ternier, terug van lang weg geweest

SK Opex Girls trok met Virginie Vandemaele een goede doelman(vrouw) aan en iedereen is ook dik tevreden met de terugkeer van Bianka Ternier. Onderwijzeres Bianka (33), die nu in Houthulst woont, speelde op jeugdige leeftijd bij SKOG, week uit naar Harelbeke, Zulte-Waregem en Club Brugge en moest dan afhaken om mama te worden van een tweeling: Ymen en Arwen. Vorig seizoen begon Bianka weer (sterk) te voetballen bij de ‘mannen’ van Westkapelle (Perkez). SKOG-voorzitter Roland Vanleke kreeg dat te horen en hij nam contact op met de ex-SKOG-speelster. Het kwam vlug tot een akkoord en dat betekent dat Bianka straks, met al haar ervaring, de paars-witte kleuren zal verdedigen. Dat deed ze tegen Desselgem al met veel ambitie.

(FRO)