SK Maldegem bedankt trainer Drazen Kukuric

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Drazen Kukuric is de laan uitgestuurd bij SK Maldegem. De Harelbekenaar had er vorig seizoen een succesvol jaar op zitten, maar kon daar geen vervolg aan breien.

De Oost-Vlaamse eersteprovincialer SK Maldegem heeft Drazen Kukuric aan de deur gezet. De club staat op twee na laatste met 14 punten. Sportief verantwoordelijke Krist Cauwels hield de eer dan weer aan zichzelf.

De Belgische Kroaat Drazen Kukuric streek als spits neer bij Rac. Harelbeke waarmee hij in tweede en derde klasse aantrad. Vervolgens speelde hij vijf jaar bij SC Wielsbeke in vierde klasse en eerste provinciale voor hij de overstap maakte naar Winkel Sport, dat toen zijn opmars naar de nationale reeksen was gestart. Via Dosko Beveren ging het dan naar SK Beveren-Leie, waar hij ook debuteerde als trainer.

Slechts twee zeges in 15 wedstrijden

Er volgden een rist clubs (GL Ruiselde, BS Poperinge, KSV Rumbeke, SC Wielsbeke, Rac. Waregem, KVC Wingene, SK Sint-Niklaas, SV Wevelgem City…) Met KSV Rumbeke maakte hij de stap naar vierde klasse. Sinds vorig jaar was hij trainer bij de Oost-Vlaamse eersteprovincialer SK Maldegem, waar ook nog Piet Verschelde aan de slag is geweest.

Kuki’ zette een team op de rails dat de eindronde haalde en daarin een promotiefeestje bouwde. Het had de eindrondefinale wel verloren, maar dacht te promoveren door de fusie tussen de Rac. Wetteren-Kwatrecht en St. Wetteren. Maar toen die laatste club het stamnummer verkocht aan RWD Molenbeek, moest Maldegem toch in eerste provinciale blijven.

Dit jaar verging het het team een stuk minder. In 15 wedstrijden kon er nog maar twee keer gewonnen worden.

(WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier