SK Londerzeel overklast KVK Westhoek op alle vlakken

Doelman Jeremy Dumesnil had graag een andere avond gehad. © (Foto VDB)

De wedstrijd eindigde op een regelrechte blamage voor de thuisploeg: 0-7. KVK Westhoek kreeg op alle vlakken een les in efficiënt voetbal en speelde mak en onsamenhangend.

In de 10de minuut trapte Deflem een vrijschop, de thuisverdediging aarzelde te lang en Rijmenams tikte het eerste bezoekende doelpunt binnen. In de 20ste minuut werd het 0-2. Na slecht verdedigen van Verkindere ging Deflem door, zijn eerste poging werd gered door Dumesnil, in de herneming trapte hij de bal op de onderkant van de deklat en uiteindelijk besloot Van Eyk onhoudbaar binnen. Het was wachten tot na het halfuur vooraleer de thuisploeg voor enig gevaar kon zorgen. Een schot van Yohann Loisel werd gered door de bezoekende doelman. Aan de overkant moest Dumesnil zich reppen om een hardschot van Van Eyk in hoekschop te werken. Voor de rust scoorden de bezoekers nog een derde keer. Op een tegenaanval liep Deflem in de vrije opening op rechts, legde de bal terug naar zijn linkervoet en bracht de 0-3 op het bord.

Nog vier doelpunten

Trainer Vandenheede voerde na de rust drie vervangingen door maar de thuisploeg ging daardoor absoluut niet beter voetballen. Integendeel, de bezoekers scoorden nog vier keer. Op het uur verloor Verkindere de bal aan Van Eyk, die kapte zich goed vrij en trapte de bal in de draai onhoudbaar voorbij doelman Dumesnil. Na een hoekschop kopte Rijmenams de forfaitcijfers binnen. In de laatste tien minuten scoorde SK Londerzeel nog twee keer. Van Eyk lanceerde Mahou die het zesde doelpunt voor de bezoekers scoorde. Even later legde diezelfde Van Eyk de eindcijfers vast. Na de overwinning tegen RC Harelbeke en de goede wedstrijd op het veld van Mandel United kreeg KVK Westhoek op alle vlakken voetballes.

(EG – Foto VDB)

Doelpunten: 9′ Rijmenams (0-1), 20′ Van Eyk (0-2), 40′ Deflem (0-3), 60′ Van Eyk (0-4), 64′ Rijmenams (0-5), 83′ Mahou (0-6), 85′ Van Eyk (0-7)

KVK Westhoek: Dumesnil, Van Damme, Somay (46′ Embrechts), Hugelier (46′ Delannoy), Ternier, Misiatu, De Loof, Verkindere, Gregory Loisel, Mandi, Yohann Loisel (46′ Kouemaha)