SK Eernegem wint met 3-0 van beloften KV Oostende

Lecluyse, Schotte, Bultijnck, Dedeyne, De Groote, Zeqiri, Eeckhout, Luchtens, Vanraefelghem, Denoo, Dewilde © FRO

KV Oostende bood zich woensdagavond met 22 beloften aan op het veld van SK Eernegem. Daarbij zagen we geen enkele van de 30 A-kernspelers, wel enkele testers.

KVO, onder leiding van trainer Andy Vervenne, dwong veel balbezit af maar creëerde weinig doelgevaar. De thuisploeg was wel efficiënt. Denoo scoorde al na tien minuten, na aarzeling van KVO-doelman Chopin. Net voor de rust werd het ook 2-0 via Dedeyne. Na de rust scoorde Dewilde na afgeweken vrijschop, 3-0. Beide ploegen wisselden veel en er werd niet meer gescoord, tot grote ontgoocheling van de bezoekers.

Chopin, Desaever, Panzu, Seron, Boujouhn Mathieu, Segbia, El Fourkati, Akpala, Doreux, Chajia© FRO