SK Eernegem verliest opnieuw met 3-0

SK Eernegem kon niet met punten terugkeren uit Ronse, terwijl het daar wel aanspraak op kon maken.

SK Eernegem was de betere ploeg, speelde goed tot aan de zestien van de thuisploeg, maar kon dat overwicht niet verzilveren. De jongens van trainer Kurt Bataille waren in het aanvangskwartier niet bij de les en na 15 minuten kon Ronse de score openen. Nadien kwam SKE in de wedstrijd, zonder groot gevaar te creëren.

Ook na de pauze was Eernegem beter, maar tot grote kansen kwam het nog steeds niet. Tien minuten voor tijd stond de 1-0 nog steeds op het bord. De bezoekers verdubbelden de score echter in de rebound. Aan de overzijde trapte Jelle Schotte een vrijschop richting kruising, maar de keeper keerde schitterend. In plaats van 2-1 werd het echter nog 3-0, de derde maal dat met 3-0-cijfers wordt verloren, nadat eerder Sint-Gillis-Waas en Standaard Wetteren met 0-3 kwamen winnen in Eernegem.