SK Eernegem in absolute slot onderuit bij de leider

SK Eernegem leek lange tijd op weg naar een punt op het veld van Sparta Petegem, maar verloor in de 93ste minuut nog met 1-0.

De eerste kans van de partij was na enkele seconden al voor de thuisploeg. Nadien kwam SK Eernegem in de partij en zette het een goed blok neer. De thuisploeg dreigde vooral op stilstaande fases, zonder dat daar groot gevaar uit voort kwam. En als de thuisploeg al gevaarlijk was, stond Enzo Lecluyse paraat. SK Eernegem kon in de eerste helft gevaarlijk zijn, maar een kopbal zeilde over doel.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. Sparta Petegem kreeg opnieuw heel wat stilstaande fases, maar kon daar niet uit scoren. Aan de overzijde ontbrak het Kenny Vandekerckhove aan het nodige geluk om een voorzet binnen te koppen, de bal strandde op de staander. De wedstrijd stevende af op een scoreloos gelijkspel, maar Crispyn kon in de 93ste minuut alsnog de punten thuishouden.