Sint-Eloois-Winkel blijft op 1-1-gelijkspel steken in Sint-Niklaas

Felix Reuse zorgde voor de gelijkmaker. © VDB
Redactie KW

Na de hoopgevende prestatie en overwinning van vorige week tegen het nummer twee Aalst, moest Winkel zich op het meer bescheiden SK Sint-Niklaas met een gelijkspel tevreden stellen.

Winkel kan als verzachtende omstandigheden inroepen dat het Sucaet en Vanfleteren moest missen wegens gele kaarten en Voskanian en Yde wegens blessures. In de eerste helft kwamen de bezoekers weinig aan voetballen toe. Daarvoor speelde het rood-zwarte middenveld te slordig. Toch versierde Winkel via Vanthournout de beste kans, maar de kopbal van Jeroen miste de juiste richting. Met een 0-0-stand werd de rust bereikt.

Meteen na de pauze opende thuisspeler Verspeeten de score. Winkel stak een tandje bij, drukte de thuisploeg op eigen helft terug. Ondanks het voortdurend overwicht was het voor de bezoekers wachten tot ruim een kwartier voor tijd toen Reuse, na vrijschop, met een kopbal de thuisdoelman te grazen nam.

Sint-Eloois-Winkel: Dhoest, Velghe, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Gillis (69′ Demets), Bostoen, Vandendriessche, Vanthournout (74′ Khiter), De Rechter (83′ Mahau), Lutun.

Doelpunten: 49′ Verspeeten 1-0, 73′ Reuse 1-1.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier