SCT Menen zet titelambities kracht bij

Voor de verplaatsing naar Ninove was Menen er niet gerust in. De Oost-Vlamingen hadden leider Dikkelvenne de vorige speeldag met de kleinste cijfers geklopt.

Na een eerste helft waarin niet zoveel gebeurde stond het aan de rust nog steeds 0-0. Het verwachte vuurwerk kwam er meteen na de pauze. Ninove opende van op de strafschopstip de score. Voor Menen het sein om volledig voor de aanval te kiezen.

Vier minuten later, met een schitterende pegel, scoorde Demets de gelijkmaker. Meteen daarop zette topscorer Cardon Menen op voorsprong. Toen Gallo een kwartier voor tijd de 1-3 op het bord zette, leek de wedstrijd gespeeld. Ninove drong nog even aan met de aansluitingstreffer van Verhaeghe. Maar het was uiteindelijk Cardon die de eindcijfers op het bord schoot.

VK NINOVE 2- SCT MENEN 4

Doelpunten: 54′ Bellon 1-0, (strafschop), 58′ Demets 1-1, 65′ Cardon 1-2, 74, Gallo 1-3, 80′ Verhaeghe 2-3, 85′ Cardon 2-4.