SCT Menen speelt gelijk op Wolvertem Merchtem

Hier zien we David Cardon nog in actie tegen Wetteren. © VDB

SCT Menen bleef bij fusieploeg Wolvertem Merchtem op een 2-2 gelijkspel steken.

Door de verrassende nederlaag van leider Eppegem (3-0) bij staartploeg Mariekerke en het gelijkspel van nummer twee Dikkelvenne op Merelbeke, verkeek Menen de kans om opnieuw leider te worden. Meteen na de aftrap moest Menen in de achtervolging. Niet voor lang. Tien minuten later zette Cardon de strafschop feilloos om. In de tweede helft kregen we hetzelfde scenario. De thuisploeg scoorde na amper vijf minuten nummer twee. Deze keer moesten de bezoekers lang wachten om uiteindelijk nog een punt mee te grabbelen. Wie anders dan David Cardon zorgde in de slotminuten voor de verdiende gelijkmaker.

MENEN: Depaepe, Rogie (70′ Verschuere), Derieuw, Mahieu, Vanaudenaerde, Harinck, Buysse, Meulenyzer, Vanhaecke (65′ Musenge), Demets), Cardon.

DOELPUNTEN: 1′ Laerenbergh 1-0, 12′ Cardon (strafschop) 1-1, 50′ Mpati 2-1, 86′ Cardon 2-2.